Üretim

   

                                  
Firmamız, müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak Dünya üretiminde kullanılan en yüksek standartları sahiptir. ANCA  Bilgisayar kontrollü cnc tazgahları  ve digital simülatör yazılımları sayesinde üretimde; Yüksek hasasiyet, çok yönlülük, üretkenlik  ve Güven sağlamaktayız.bu sayede geniş çeşitlilikteki karmaşık takımları üretmemize imkan sağlamaktadır.

Ürettiğimiz her ürünün kalitesi ve dayanıklılığı bakımından diğerlerinden ayrıcalıkları şerketimizin kararlı vizyonunun bir parçasıdır.Sektördeki prensipli ve doğru zamanlı olarak geçmişte yaptığımız binlerce başarılı referanslarımızı yurt genelinden ayrıca bir çok dünya ülkelerine kadar gururla sunabilmekteyiz.

İRAN, IRAK, AZERBAYCAN, TÜRKMENİSTAN, KAZAKİSTAN, RUSYA, UKRAYNA,.. gibi tüm bu ülkelere ihracat yapmaktayız ve bayilikler verebilmekteyiz.


FABRİKAMIZDA 

Ortalama aylık üretim kapasitemiz 100.000 adet ve üzerinde olmasına rağmen Tüm ürünler üretim sonrası %100 kalite kontrol ile en hızlı zamanlamada müşterilerimize güvenle ulaşır.

1- Karbür Kesici Takım Bileme

 Körelmiş,kırılmış ve eskisi gibi verim alınamayan Karbür frezeler,matkaplar,karbür raybalar ve özel ı istediğiniz ölçü ve hassasiyette 5 eksen cnc tezgahlarda formlarını koruyarak bilemesini yapıyoruz.

2- Kaplama Hizmeti

Karbür Takımlarda;

Bilediğimiz takımlarınızı eski performansına ulaşabilmesi için bilendikten sonra tekrar kaplama işlemini yapıyoruz. AITİN kaplamalar oksitlenme sıcaklığı en yüksek kaplama çeşitleridir (800ºC). Buna ilaveten iyi ısıl iletkenliğine sahiptir. İyi ısıl iletkenliği malzemenin ısıl yorulmasını önleyerek, yüksek sıcaklıklarda çalışan kalıp ve takımları aşınmaya karşı korur.

HSS Takımlarda;

Matkap uçları, frezeler, bıçaklar, broşlar, kesme-bükme kalıpları, zımbalar, fellow ve azdırma çakıları gibi birçok takım ve kalıpta kullanılmakta, performans yönünden kaplanan parçaların ömründe 3-30 kat arasında bir artış sağlamaktadır. Kaplanan parçaların ömründeki artış, kesici takımların tipine, işlenen malzemenin cinsine, kullanılan tezgahın cinsine, kullanılan soğutma sıvısına ve işlem kalitesine göre farklılıklar gösterir.

Yüksek sertliğe ve düşük sürtünme katsayısına sahip olan TiN, metalin metale sürtünmesinden dolayı oluşan aşınmaları önler, kayganlığı arttırır, yapışma-sarma gibi problemleri minimuma indirger. Kesme anında uç birikintilerin büyümesini engelleyerek iş parçası yüzeyinin temiz çıkmasını sağlar. Ayrıca ısıl iletkenliğinin düşük olması nedeniyle takıma ısı transferini engelleyerek takım ve tezgahla daha yüksek devirlerde çalışma olanağı sağlar. Sürtünme katsayısı düşük olduğu için kesme ve sürtünme kuvveti azalır, kaygan yüzey de talaş akışını kolaylaştırır.

3- Fason Karbür Freze İmalatı

Fason Kesici Takım İmalatı için irtibata geçiniz.